Szállítási információk

Megrendeléstől a kiszállításig:

Zsolev 2002 Kft. biztosítja vásárlói számára, hogy az általa forgalmazott és a vevő által megrendelt építőanyagot, az ország teljes területén házhoz szállítja. A szállítmányizással egybekötve, építőanyag típusát figyelembe véve, vállalatunk a termék daruzását is vállalja.

Vásárlóink maximális kiszolgálása mellett, a termékek kiszállításával kapcsolatban, értékesítő és diszpécser munkatársaink személyesen egyeztetnek minden kedves ügyfelünkkel. Így Ön előre egyeztetett időpontban, minőségi garancia kíséretében számíthat a megrendelt építőanyag kiszállítására.  

Kiszállítással kapcsolatos információk:

Társaságunk által forgalmazott termékek házhoz szállítását minden estben egyeztetnünk szükséges a vásárlást követően ügyfelünkkel. Olyan nélkülözhetetlen információkra van szükségünk, mely a termék szállításával kapcsolatos részleteket tartalmazza:   

  • Szükségünk van arra az információra, hogy a leszállítás helyszíne aszfalt típusú közúton megközelíthető-e ?
  • A szállítási címen a vevő biztosítani tudja az áru teherautóról történő levételét ?
  • Daruzási igény esetén, szükséges információ, hogy a tehergépjárműtől, milyen távolságra szükséges az áru daruval történő elhelyezése.
  • A megrendelt termék szállíthatósági határideje.
  • Egynél több tehergépjárművel történő áruszállítás egyidőben, két tehergépjárművel megtörténhet-e ?
  • Amennyiben a termék gyártója vállalja a a termék kiszállítását, abban az esetben a szállítás pontos határidejének meghatározása.

FONTOS: A megrendelt termékek országos házhoz szállításra, kizárólag hétköznap, munkaidőben (9:00 – 16:00), előre egyeztetett időpontban van lehetőség. 

Életörömöt visz az Ön kertjébe

Kiemelkedő hőszigetelési értékkel